Laden...

Parket lakken

Parket lakken

Parket lakken is tegenwoordig weer erg in de smaak. Vergeet alles van vroeger van gelakte vloeren. Het glimmen en de gelig- oranje kleur is niet meer.

De moderne lak die Proper Vloer gebruikt is ultramat. Geen glans- en glim (verstoringen) meer. Verder is door de UV filter het vergelen en verkleuren bijna niet meer aan de orde. De lak is water gedragen dus goed voor het milieu. De speciale verharder(2K) zorgt ervoor dat de vloer weer snel beloopbaar is.

Parket, Parketvloer, Schuren
Parket, Parketvloer, Schuren

Gebruik van lak

De lak is transparant en licht(niet geel), in de volksmond ook wel Skylt lakken genoemd. Echter Proper Vloer gebruikt een ander merk dan het merk Skylt.

Probleem bij Skylt is dat het product waterdun is waardoor er snel aanzetten te zien zijn als de vloer is opgedroogd, tevens zorgt de propere lak er voor dat de laklaag een stuk dikker is waardoor deze langer meegaat.

Voordeel parket lakken

Het belangrijkste voordeel is dat u een moderne lichte vloer krijgt waar u geen onderhoud meer aan hoeft te plegen. In de regel geldt dat een lakvloer ongeveer 2x de levensduur heeft als van een olievloer. Uiteindelijk kan dit dus veel voordeliger uitpakken voor u!

Parket, Parketvloer, Schuren

Contact

Contact Info

Ik wil meer weten!