Laden...

Parket olieën

Parket olieën

Het oliën van vloeren is erg populair. Dat is niet zo vreemd. Er is namelijk erg veel keus in kleur. Zo zijn er naturel tinten, grijs tinten, wit tinten en donkere tinten. Je kunt zo de totale uitstraling van je vloer bepalen. Wij hebben bij Proper Vloer dan ook de mooiste kleuren en de meeste keus; maar liefst keus uit ongeveer 35 populaire kleuren. Uiteraard helpen wij u ook bij het maken van de juiste keus.

Een olievloer heeft van nature een mooie matte en natuurlijke uitstraling. Tevens is het mogelijk een olie vloer plaatselijk bij te werken in geval van schade of vlekken. Wel is het belangrijk dat u dan precies weet welk product er op uw vloer zit.

Parket, Parketvloer, Schuren
Parket, Parketvloer, Schuren

Onderhoud

Het enige nadeel aan een olievloer is dat deze meer onderhoud vergt dan een lakvloer. Er is een meer open structuur van uw vloer dit aangezien het een verzadigings product is. Uw vloer dient regelmatig onderhouden te worden; dit houdt in ongeveer maandelijks dweilen met een speciaal voedende zeep en ongeveer jaarlijks bij oliën.

Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen in een jaarlijkse overeenkomst. Zo kunt u heel lang genieten van uw mooie vloer.

Wilt u liever een vloer waar u niet naar om hoeft te kijken? Dan is een lakvloer ideaal voor u.

Parket, Parketvloer, Schuren
Parket, Parketvloer, Schuren

Contact

Contact Info

Ik wil meer weten!